Юношите на България по тенис до 14 г. се наложиха

...
Юношите на България по тенис до 14 г. се наложиха
Коментари Харесай

Националите по тенис до 14 г. са сред най-добрите осем отбора в Европа

Юношите на България по тенис до 14 година се постановиха над Нидерландия с 2-1 победи и се класираха за финала на шампионата от Европейската отборна купа в Ереван (Армения).

Освен това родните гении си осигуриха класиране за финалите на най-хубавите осем тима на Европа в тази възраст. Вчера България се наложи и над Турция с 2-1 победи. В спор за първото място на шампионата в Ереван нашите ще играят против Германия.

Димитър Кисимов отстъпи с 4-6, 2-6 от Лука Николич. След това Иван Иванов победи с 6-3, 0-6, 6-4 Тис Боогаард. В решаващата среща на двойки Иванов и Кисимов демонстрираха темперамент и победиха след поврат с 3-6, 6-4, 10-4 Боогаард и Клермонт.

България е в състав Иван Иванов (ТК " Супер Спорт ", гр.Варна), Димитър Кисимов (ТК " Про спорт ", гр.София) и Станислав Косев (ТК " Кристи ", гр.Дряново) с капитан Валдислав Матеев.

Освен България в шампионата вземат участие отборите на Армения, Германия, Унгария, Нидерландия, Полша, Словакия и Турция. Първите два тима се класират за финалите на най-хубавите осем тима в Европа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР