Юношите на България до 19 години отстъпиха на Андора с

...
Юношите на България до 19 години отстъпиха на Андора с
Коментари Харесай

Юношите на България паднаха от Андора

Юношите на България до 19 години отстъпиха на Андора с 1:2 в. Мачът беше финален от група 3 на квалификациите за Европейско състезание.

По този метод българският отбор остана на последното 4-о място в групата, единствено с 2 точки. Напред не престават Шотландия и Сърбия, които имат по 7 точки. Андора е на трето място с 3 точки..

Още във 2-ата минута Чунг Нгуен До опита шанса си да вкара, само че вратарят на Андора избави. Постепенно гостите от дребното пиренейско княжество поизравниха играта. Българите владееха повече топката и в края на първата част откриха резултата посредством футболиста на Славия Мартин Георгиев. Захари Атанасов центрира от ъглов удар, топката попадна у Преслав Бачев, който стреля. Вратарят на Андора Мейрелес отби, само че право в Георгиев, който довкара.

Второто полувреме стартира ужасяващо за българите. Жан Хума извърши фаул за Андора в 51-ата минута, бранителят Биел Бора подложи крайник и излъга вратаря Божев за 1:1. Драмата на юношите на България продължи в 54-ата минута. Тогава влезлият на почивката Кристиян Балов, състезател на Славия, беше отхвърлен с пряк червен картон.

Андора направи цялостен поврат посредством Алекс Корнея Молинс в 65-ата минута. Той още веднъж вкара след статично състояние.

След 75-ата минута селекционерът Йордан Петков пусна в игра Кристиян Грозданов, Неджиб Хаджъ и Петър Кирев. Играта се придвижи напълно пред вратата на Андора, само че нашите не съумяха да изравнят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР