Юношите на България до 17 години се класираха за Европейското

...
Юношите на България до 17 години се класираха за Европейското
Коментари Харесай

Жълт картон в 87-ата минута класира “лъвчетата” за Евро 2022

Юношите на България до 17 години се класираха за Европейското състезание по футбол в Израел през лятото. “Лъвчетата ” стигнаха до финалите по доста трагичен метод, като визата за шампионата ни донесе един жълт картон по-малко. Куриозният случай стана откакто Русия бе извадена от надпреварата поради войната в Украйна и присъединяване ѝ в Група “5 ” бе анулирано, оповестява.

При това състояние регламентът на шампионата бе изменен и за финалите се класират спечелилите в групата, както и седемте най-хубави втори отбори. За вторите отбори обаче се взимат поради единствено мачовете против първия и третия състав във всяка група. 

Така нашите момчета финишираха с три точки групата си след победа над Финландия и загуба от Португалия. Днешното тъждество против Ейре на процедура нямаше значение за класирането. Любопитният миг пристигна преди минути, когато Люксембург победи с 2:0 Англия в групата, в която е Русия и се изравни по всички футболни индикатори с нашите - три точки и голова разлика 2:2 от мачовете против първия и третия. При това състояние критериите, които се взимат поради са картоните във въпросните мачове. Ние имаме шест картона от мачовете против Финландия и Португалия, до момента в който Люксембург е със седем, като последният пристигна в 87-ата минута, когато Тим Флик бе украсен против англичаните. 

Дори и това да не се бе случили нашите имаха още благоприятни условия да се класират за шампионата, защото не всички групи към момента са приключили мачовете си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР