Юношеският национален отбор на България до 17 г. надигра с

...
Юношеският национален отбор на България до 17 г. надигра с
Коментари Харесай

Националите до 17 г. стартираха с победа лагера в Германия

Юношеският народен тим на България до 17 година надигра с 2:1 връстниците си от Вестфалия и започва с триумф подготвителния си лагер в Германия, по време на който селекцията на Тодор Симов ще изиграе общо три другарски срещи. Победата на “лъвчетата ” пристигна в самия завършек на мача, когато родните гении обърнаха резултата в своя изгода в границите на единствено три минути.

През първото полувреме българският отбор имаше отлична опция да поведе, само че Кристиян Бачев пропусна, останал очи в очи с вратаря на противника. Така двата тима се отдръпнаха при нулево тъждество на почивката, а в средата на втората част домакините поведоха посредством Блесинг Мулвеме, предава 24 часа. 

“Лъвчетата ” демонстрираха страховит дух и стигнаха до цялостен поврат, като първо изравниха от дузпа в 87-ата минута – прецизен бе капитанът Михаил Полендаков. В 90-ата минута съставът на Тодор Симов стигна до победния втори гол, откакто влезлият като запаса Деян Кирилов се разписа с глава от ъглов удар.

В оставащите си два мача на немска земя България U17 ще се изправи против Падерборн U17 на 9 септември от 15:30 ч., а на 12 септември от 19:00 ч. е последният дуел – още веднъж против Вестфалия U17.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР