Юношеският национален отбор до 19 години записа първа загуба в

...
Юношеският национален отбор до 19 години записа първа загуба в
Коментари Харесай

Юношите до 19 години се простиха с надеждите си за Евро 2018 след загуба от Франция

Юношеският народен тим до 19 години записа първа загуба в елитния кръг от квалификациите за Евро 2018. Поражението с 0:2 от Франция поставя завършек на очакванията на отбора за класиране на шампионата, откакто първото място към този момент е отвън опциите на България.

Франция стигна до триумфа с две попадения на Набил Алуи, който вкара в 26-ата и 79-ата минута.

България остава с една точка от два мача, до момента в който " петлите " имат цялостен актив от шест точки. Единствено първият от групата се класира за шампионата във Финландия през лятото. Другият мач занапред ще се изиграе, като в него се изправят Испания и Белгия. Иберийците имат една точка, а Белгия е без точков актив.

Българският тим се опита да бъде равносилен преди почивката, като заложи на прибрана игра и изчакване на контраатаки. Очаквано множеството положения бяха пред вратата на Димитър Шейтанов. В 26-ата минута вратарят капитулира след тъкмо осъществяване на Алуи.



До почивката българският тим насочи единствено два удара, само че не заплаши съществено френската врата.

През втората част темпото беше по-ниско, само че Франция вкара втори гол 11 минути преди края, с което реши развоя на срещата. Отново нападателят на " Монако " Алуи беше прецизен и приближи тима си до класиране на европейското.

Последният мач на България е на 27 март против Белгия. Двубоят е от 18.30 часа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР