Юношеските селекции на България до 18 г. и до 16

...
Юношеските селекции на България до 18 г. и до 16
Коментари Харесай

Националните отбори България U18 и България U16 ще вземат участие в международни турнири в Русия и Сърбия

Юношеските селекции на България до 18 година и до 16 година ще вземат присъединяване в влиятелни интернационалните съревнования в идващите седмици. В началото на юни възпитаниците на Ангел Стойков (набор 2001 г.) отпътуват за Санкт Петербург, Русия, където ще се включат в 31-вото издание на възпоменателния шампионат " Валентин Гранаткин ". България U18 е един от 12-те тима в конкуренцията и попадна в предварителна група А дружно с домакина Русия, Молдова и Индия.

Младите " лъвчета " откриват програмата с дуел против Молдова на 4 юни от 12:00 ч. на стадион " Петровски ", а два дни по-късно (6 юни) от 18:00 ч. се изправят против Русия на същото оборудване. Последният дуел на нашия отбор от груповата фаза против Индия е очакван за 9 юни от 12:00 ч. на ст. " Петровски ".

Полуфиналите в шампионата ще се играят на 12 юни, а финалът и конфликтът за трето/четвърто място са на 14 юни. Отборите, които не съумеят да заемат челно класиране в предварителните групи, ще играят за систематизиране на местата сред 5 и 12. Това ще е шесто присъединяване за юношеския ни отбор в обичайна конкуренция от основаването й през 1981 година

България U16 със селекционер Марчо Дафчев пък ще взе участие в 6-тото издание на конкуренцията в памет на именития треньор Милян Милянич. Освен нашата селекция, в четиристранния шампионат (20-24 май) присъединяване ще вземат още домакините от Сърбия, Северна Македония и Черна гора. В полуфинала на 21 май от 17:00 ч. " лъвчетата " ще се изправят против връстниците си от Черна гора на стадиона на Синджелич в Белград и според от изхода на дуела два дни по-късно ще вземат участие в дребния или огромния край.

Очакванията са в идващите дни двамата треньори- Стойков и Дафчев, да разгласят групите за тези участия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР