Юношата на ЦСКА-София и капитан на тима до 17 години

...
Юношата на ЦСКА-София и капитан на тима до 17 години
Коментари Харесай

Зов за помощ! Бащата на футболист на ЦСКА-София се нуждае от спешно кръвопреливане

Юношата на ЦСКА-София и капитан на отбора до 17 години Александър Бучков изживява същински призрачен сън, откакто към този момент трета година татко му се бори с рак на костния мозък. След настъпило затруднение мъжът има незабавна потребност от кръвопреливане, а “червените " приканват всеки, който може, да подари кръв. Кръвната група е извънредно рядка: А негативна.

" Бащата на нашия младеж Александър Бучков, капитан на ЦСКА U17, се бори с рак на костния мозък от 3 години. За страдание този призрачен сън настава за трети път, като постоянно в края на лекуването пораждат затруднения и то се връща в изходна позиция.

В момента на Мирослав Бучков му се постанова незабавно кръвопреливане, a за жал кръвната група е извънредно рядка: А негативна.

Призоваваме всеки от вас, който може да помогне, да подари кръв в интерес на МИРОСЛАВ ХРИСТОВ БУЧКОВ в Центъра по трансфузионна хематология в София.

В момента Мирослав се лекува в отделението по Хематология и Онкология на УМБАЛ " Св.Иван Рилски " в София.

Ще бъде обезпечен превоз до София за хора от провинцията с кръвна група А-, които желаят да дарят кръв. Те могат да позвънят на телефон 0896899322.

Да помогнем на Миро в битката му с подлата болест!”, приканват от клубния уебсайт на ЦСКА-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР