Юношата на ЦСКА Божидар Чуканов, който е на 17 години

...
Юношата на ЦСКА Божидар Чуканов, който е на 17 години
Коментари Харесай

Червен талант: Сбъдната мечта е да тренирам с ЦСКА

Юношата на ЦСКА Божидар Чуканов, който е на 17 години и сега е на първия си лагер с мъжкия тим, даде първото си изявление за формалния уебсайт на " алените ".

Офанзивният футболист съобщи, че за него е сбъдната фантазия да е част от представителния отбор и още от дете това е била цел номер 1 за него.

Чуканов описа по какъв начин е почнал да тренира футбол и от кои треньори се е учил през годините. През март 2017 той претърпя интервенция на коляното, само че към този момент е възобновен и подготвен да се потвърждава с алената фланелка.

Божидар показа, че всички в отбора се отнасят добре с него и му оказват помощ да се приспособява, а също по този начин описа по какъв начин по-опитните футболисти се майтапят с него по време на лагера.

Една от огромните очаквания на българския футбол съобщи, че е крепко стъпил на земята. Той показа, че през 2014 година, откакто изкара 2-седмични проби в британския Ливърпул, се е главозамаял, само че тежката травма му е посочила, че би трябвало да наведе главата и да работи по-усърдно, с цел да реализира фантазиите си. А те са ясни - трофеи и купи с ЦСКА.

 ЦСКА показва тима против Царско село
ЦСКА смени противника за представянето на тима

Контролата е планувана за 10 февруари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР