Юношата на Спартак и бивш вратар на клуба Радостин Станев

...
Юношата на Спартак и бивш вратар на клуба Радостин Станев
Коментари Харесай

Радо Станев: Спартак Варна ще се завърне в елита

Юношата на Спартак и някогашен вратар на клуба Радостин Станев е уверен, че обичаните му " соколи " ще се завърнат по най-бързия метод в групата на майсторите. Станев, който навършва 48 години през днешния ден, насочи ясно обръщение към спартаковската общественост.

„ Пожелавам на Спартак да се завърне в елита през май другата година и съм сигурен, че ще го направи. Пожелавам на всички спартаклии да са единни отсега нататък и да не се поддават на хора, които могат да ги разединят, както се бе случило преди години. Когато бяхме единни, ние се преборихме да върнат базите на нашия Спартак и показахме на цяла България какво значи спартаковския дух и каква стойност има. Аз и мои сътрудници направихме първата крачка, Асен Миланов втората, а в този момент в лицето на Павлин Николов имаме сериозен президент и спонсор, със съществени благоприятни условия и упоритости, който би трябвало да пазим и почитаме “, съобщи трогателно Станев дни преди новия сезон. 

Радо изрази също удовлетворение, че родният му Спартак е привлякъл нападател като Ахмед Ахмедов, чиито качества познава добре от взаимната им работа в Славия.

" Ахмед ще свърши работа на Спартак и доста скоро всички ще се уверят, че е трансферно попадение за Спартак. Той е мощен физически, има добра техника и с идентична лекост вкарва и създава голове. За мен е вън от подозрение, че ще бъде потребен на Спартак. Единственото, което му би трябвало, е да бъде в оптимална форма и да му бъде обезпечено успокоение ", разяснява Станев.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР