Юношата на Реал Мадрид Фран Гарсия ще се завърне на

...
Юношата на Реал Мадрид Фран Гарсия ще се завърне на
Коментари Харесай

Потвърдиха бъдещ трансфер на Реал Мадрид

Юношата на Реал Мадрид Фран Гарсия ще се завърне на “Сантиаго Бернабеу ” от лятото, откакто клубът си е го е откупил назад от Райо Валекано. Това удостовери президентът на “пчеличките ” Раул Мартин Преса. Испанецът е на 23 години и играе като ляв бранител.

Фран Гарсия е в школата на Реал Мадрид от 14-годишен, само че по този начин и не записа нито един мач за първия отбор в Ла Лига. Първоначално той беше преотстъпен в Райо, а през 2021 година отиде там с непрекъснат трансфер против 2 млн. евро, само че с изискването, че правата му остават разграничени сред двата клуба. Отделно беше включена уговорка, съгласно която първенците могат да си го върнат против 5 млн. евро.

Освен това Райо е бил длъжен да осведоми Реал Мадрид, когато за Фран дойде оферта, като “лос меренгес ” даже имат преимущество. Наскоро от Байер (Леверкузен) са отправили предложение за закупуване на играча, което е задействало цялата процедура. От “Бернабеу ” са решили, че си коства да платят 5 млн. и да си върнат правата върху гения. Той обаче ще остане на “Вайекас ” до лятото като преотстъпен.

“Решихме той да изкара сезона в Райо Валекано, тъй като считаме, че Ферлан Менди скоро ще се завърне ”, удостовери през днешния ден и треньорът на Реал Карло Анчелоти.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР