Юношата на плевенския Спартак 1919 - Красимир Тодоров, е поканен

...
Юношата на плевенския Спартак 1919 - Красимир Тодоров, е поканен
Коментари Харесай

Юноша на Спартак Плевен ще тренира с Евертън

Юношата на плевенския Спартак 1919 - Красимир Тодоров, е поканен за едноседмичен престой в британския Евертън, твърди уеб сайтът viasport.bg. Посредник в връзката сред двата клуба е Антъни Раво и неговата организация "Скаутинг тийм ", която провежда визитата.

Красимир Тодоров е част от националния тим за родените през 2004 година футболисти. Той взе присъединяване в двете контроли с Нидерзаксен в София, като получи и капитанската лента на отбора.

Нападателят се отличи както на лагера, по този начин и на мачовете в Елитната група до 15 година „ Десетката” на Спартак 1919 ще пътува за Ливърпул в средата на месец май.

Интерес към него има и от други клубове които наблюдават изявите на младия нападател.

"Още с идването си в Спартак декларирахме, че задачата ни е да приготвяме играчи за чужбина и да им даваме път за изява към професионалния футбол. Искаме да се разпознаваем с работата си в школата и да реализираме нещо, което не е правено досега у нас”.

„ Методите ни на работа, културата, която сме построили, и условията, които имаме към тях, са сходни с тези, които се ползват на запад. По този метод сме уверени, че когато играчите бъдат следени, могат да се видят тези неща, които скаутите търсят, а ние като клуб сме отворени към това да спомагаме на по-големите клубове с това да ги зареждаме с играчи, които са добре готови, по отношение на техните условия и критерии.”

„ Красимир е извънреден състезател, който прави усещане на всички места. Поканата към него пристигна преди лагера на националния тим, само че взехме решение да изчакаме преди да му я дадем, с цел да бъде фокусиран върху изявите си там.”

„ Освен него, има и други момчета в школата, които са следени от представители на задгранични клубове, с които поддържаме непосредствен контакт и чакаме повече играчи да излязат на открито до края на този сезон ", показа шефът на школата на Спартак 1919 Радостин Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР