Юношата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е впечатлен от професионализма

...
Юношата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е впечатлен от професионализма
Коментари Харесай

Рашфорд: Тен Хаг говори само за трофеи

Юношата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е впечатлен от професионализма на мениджъра Ерик загар Хаг, който пое тима преди година. Нападателят описа по какъв начин наставникът подхожда с схващане към играчите си, само че и в това време приказва единствено за триумфи и не се задоволява с малко.

“Откакто Тен Хаг е тук, не съм го чул нито един път да каже, че се борим за топ 4. Напротив - той непрекъснато споделя, че желае купи. Няма значение в кой шампионат сме - мениджърът приказва единствено за титли ”, съобщи Рашфорд в изявление за “Скай Спортс ”.

Под управлението на нидерландеца Манчестър Юнайтед завоюва шампионата за Купата на Лигата и се класира за присъединяване в Шампионската лига. През пролетта обаче отборът понесе кошмарна загуба с 0:7 от огромния противник Ливърпул. Рашфорд описа по какъв начин по-късно проваляне Тен Хаг е сдържал нервите си.

“След противен резултат не е елементарно да си върнеш увереността. А няма по-лошо нещо от проваляне от пряк съперник, освен това с толкоз голове. Но след дербито тогава отново имахме общоприетия разбор на самата среща. Гледахме дуела и той (мениджърът - б.р.) обясняваше случилото се. Тен Хаг познава чудесно футболистите ”, добави Рашфорд.

Самият нападател избра да остане на “Олд Трафорд ”, подписвайки нов контракт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР