Юношата на Левски Николай Михайлов, който от лятото е без

...
Юношата на Левски Николай Михайлов, който от лятото е без
Коментари Харесай

Вратарят Николай Михайлов пред договор с отбора на зет си


Юношата на Левски Николай Михайлов, който от лятото е без тим и тренира независимо в София, може да се завърне с гръм и тропот непосредствено в групите на Шампионската лига.

Според медиите в Кипър, представени от Спортал, някогашният футболист на Левски, Ливърпул, Верона и Твенте, който за последно игра в турския Мерсин, е пред контракт с локалния първенец АПОЕЛ (Никозия).

Грандът от Острова на Афродита незабавно се нуждае от вратар, откакто холандският деец Бой Ватерман се контузи във вторник вечер при равенството 1:1 с Борусия (Дортмунд) в най-комерсиалния клубен шампионат.

След направените през вчерашния ден прегледи е станало ясно, че стражът от Ниската земя ще отсъства най-малко няколко месеца от терена. В Кипър считат, че Михайлов е доста покрай автограф с АПОЕЛ, а за реализирането на договорката ще помогне и фактът, че е свободен сътрудник.

В отбора от Никозия Николай може да се събере с някогашния си съотборник на " Герена " и собствен шурей Живко Миланов. Десният бек сега лекува травма, само че е главен състезател на отбора.

По-рано това лято първенецът и притежател на Купата на Холандия с Твенте отхвърли няколко оферти от европейски клубове. За последно записалият 33 мача с националната фланелка Михайлов бе на проби в елитния британски Кристъл Палас, само че до договорка с отбора на Рой Ходжсън не се стигна.

Михайлов има опит в Шампионската лига, като беше част от дрийм отбора на Левски, достигнал до групите преди десетина години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР