Юношата на "Левски" Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия отбор

...
Юношата на "Левски" Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия отбор
Коментари Харесай

Димитър Шейтанов на крачка от Астън Вила

Юношата на "Левски " Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия тим на "Астън Вила ", в случай че подпише контракт с отбора от Чемпиъншип, написа "Бирмингам Мейл ".

19-годишният Шейтанов е свободен сътрудник, откакто договорът му със "сините " изтече на 1 януари. В края на 2018-а юношеският национал разгласи, че ще премине в нов клуб.

Според разнообразни информации Шейтанов ще продължи кариерата си на "Вила Парк ", само че вероятността да бъде част от представителния тим е минимална, откакто преди две седмици бирмингамци закупиха хърватския национал Ловре Калинич от "Гент " и върнаха по неотложност Джед Стийр от "Чарлтън ", където той беше преотстъпен, откакто титулярът Орян Ниланд раздра ахилес на подготовка.

От изданието напомнят, че през есента Шейтанов тренира известно време с "Лийдс Юнайтед " и даже взе участие в една контрола на отбора, само че до трансфер не се стигна, защото англичаните не съумяха да стигнат до сделка с "Левски " за транферната сума.

Вторият отбор на "Астън Вила " е водач в Южната Висша лига на аварийните тимове с актив от 43 точки след 22 изиграни кръга от шампионата, на 3 точки пред втория "Фулъм " и на 5 точки пред третия "Арсенал ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР