Юношата на Левски Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия отбор

...
Юношата на Левски Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия отбор
Коментари Харесай

Димитър Шейтанов на крачка от "Астън Вила"

Юношата на " Левски " Димитър Шейтанов ще играе в дублиращия тим на " Астън Вила ", в случай че подпише контракт с отбора от Чемпиъншип, написа " Бирмингам Мейл ".

19-годишният Шейтанов е свободен сътрудник, откакто договорът му със " сините " изтече на 1 януари. В края на 2018-а юношеският национал разгласи, че ще премине в нов клуб.
Вратар на разлъка с " Левски ": Моят дом е тук! Димитър Шейтанов ще продължи развиването си в нов тим
Според разнообразни информации Шейтанов ще продължи кариерата си на " Вила Парк ", само че вероятността да бъде част от представителния тим е минимална, откакто преди две седмици бирмингамци закупиха хърватския национал Ловре Калинич от " Гент " и върнаха по неотложност Джед Стийр от " Чарлтън ", където той беше преотстъпен, откакто титулярът Орян Ниланд раздра ахилес на подготовка.

От изданието напомнят, че през есента Шейтанов тренира известно време с " Лийдс Юнайтед " и даже взе участие в една контрола на отбора, само че до трансфер не се стигна, защото англичаните не съумяха да стигнат до сделка с " Левски " за транферната сума.

Вторият отбор на " Астън Вила " е водач в Южната Висша лига на аварийните тимове с актив от 43 точки след 22 изиграни кръга от шампионата, на 3 точки пред втория " Фулъм " и на 5 точки пред третия " Арсенал ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР