Юношата на Левски Деян Иванов вярва, че в България трябва

...
Юношата на Левски Деян Иванов вярва, че в България трябва
Коментари Харесай

Юноша на Левски: Трябва да се дава повече шанс на българските футболисти

Юношата на Левски Деян Иванов има вяра, че в България би трябвало да се дава повече късмет на българските играчи. Бранителят е благосъстоятелност на Левски, само че сега се подвизава в отбора на Ботев Враца.

"В миг като този, в който цялата футболна общност е "замръзнала ", ние професионалните спортисти би трябвало да продължаваме да бъдем отдадени на спорта и футбола”, разяснява Иванов пред Evima Sport.

“Да поддържаме спортна форма, да се опитваме да подобрим уменията и знанията си, тъй като скоро всичко това ще отмине и футболът още веднъж ще бъде нашето всекидневие. Разбира се, както всички сега обръщаме повече внимание на фамилиите си, тъй като целогодишно сме надалеч от тях”, продължи той.

„ Основното и най-важно нещо, което би трябвало да се промени, е да се разчита и дава късмет на български футболисти. Чужденците, които идват в нашите клубове да са в действителност класни и да подвигат равнището на тима, на съотборниците си и на българския футбол като цяло”, сподели още Иванов.

„ Управлението би трябвало да бъде по западни стандарти и от хора, които да видели на процедура по какъв начин става това. В наше време сега това са Стилиян Петров, Димитър Бербатов и Мартин Петров, потвърдили се през годините като същински българи и мъжкари на първо място, които ще дадат всичко на българския футбол ", приключи бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР