Юношата на Ботев Никола Илиев, който от две години е

...
Юношата на Ботев Никола Илиев, който от две години е
Коментари Харесай

Интер праща Никола Илиев в Бари

Юношата на Ботев Никола Илиев, който от две години е благосъстоятелност на италианския гранд Интер ще бъде даден чартърен в Серия Б на отбора на Бари през януари, съобщава seriebnews.com.
Прочетете още
Идеята е българинът, който е водач на Примаверата на Интер, да прескочи един стадий и да натрупа скъп опит в Серия Б. 18-годишният Илиев бе с доста огромна заслуга за купата на младия отбор на " нерадзурите " през предишния сезон.

Интер и Бари поддържат доста положителни връзки, като клубът от Милано прати към този момент да се обиграва в Бари нападателя Еди Салчедо.

Бари, който завоюва промоция в Серия Б, стартира добре сезона и с една победи и три равенства е на девето място в класирането сега.

Илиев се показва доста мощно за Интер, откогато подписа с отбора. В Примаверата той записа 35 мача с 10 гола и две асистенции, а в шампионата до 19 години е с 19 дуела 6 попадения и две асистенции.

Освен това 18-годишният Илиев донесе и Купата на Примаверата за Интер през предишния сезон, откакто вкара победното попадение в продълженията за триумфа с 2:1 против Рома. 

 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР