Юношата на Барселона Аласана Мане стана Играч на мача срещу

...
Юношата на Барселона Аласана Мане стана Играч на мача срещу
Коментари Харесай

Играчът на мача Мане: Дадохме всичко, но не бихме

Юношата на Барселона Аласана Мане стана Играч на мача против ЦСКА, макар че отборът му падна с 1:2 на "Българска войска ". Той обаче осъществя необикновен гол, представянето му беше ужасно и напълно справедливо взе шампанското от GONG.BG.

"Много значим беше този мач за нас, трябваше да дадем всичко и го направихме, само че за жалост не успяхме да спечелим. Дано пренесем тази форма и в идващия си мач. Продължаваме да упражняваме и продължаваме напред ", съобщи Мане пред DIEMA SPORT и проучва какво би трябвало на отбора, с цел да оцелее.

"Трябва да продължим да се борим. Когато играем по този метод, няма да имаме проблеми с оцеляването. Имах щастието да вкарам, доста съм благополучен, че съумях да го направя, това ми е дебютен гол ", съобщи още футболистът и разгласи по какъв начин се е стигнало до прекосяването му във Велико Търново от Барселона.

"Преди няколко месеца бях в Барселона, в този момент съм тук. Но това е футболът, уповавам се да съм потребен. Харесва ми тук, само че не знам какво е подготвило бъдещето ми, ще разберем в скоро време ", приключи Мане.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР