Юни ще бъде месец, изпълнен с изпитания в любовта за

...
Юни ще бъде месец, изпълнен с изпитания в любовта за
Коментари Харесай

5-те зодии с любовна ДРАМА през юни

Юни ще бъде месец, изпълнен с тествания в любовта за тези няколко зодии. Ето какво ги чака през първия летен месец от годината.
ОВЕН: Овните ще се изненадат какво им следва в любовта. Ще се наложи да избират сред двамата души, които доста желаят да бъдат с тях. Драмата ще произлезе от това, че Овните ще изпитват съвсем идентични усеща и към двете страни, само че ще би трябвало да изберат с кого ще продължат напред. Ще бъде мъчно решение, само че е значимо да не бързат и да го вземат доста деликатно, с цел да не съжаляват след години.  
ТЕЛЕЦ: Телците ще научат, че остаряла обич от предишното им още веднъж желае да се свърже с тях, да ги предложения на среща и да се опита да възобнови връзката им. Тези събития от една страна ще подхранят самочувствието и егото на Телците, тъй като още веднъж ще са мечтани от някой, който преди време им е обърнал тил. От другата страна ще бъдат доста комплицирани и ще се ядосат, че този човек има наглостта да се завърне в живота им по-късно, което им е предизвикал. Съветът на звездите е да не позволяват предишното още веднъж да се намеси в живота им – то си е минало с причина!
ЛЪВ: Представителите на тази зодия ще имат един доста цветен и друг месец юни. Сега си мислят, че ги чака успокоение и безоблачно благополучие, само че още при започване на месеца ще научат, че индивидът до тях им изневерява. Драматичната вест ще ги свари неподготвени и Лъвовете ще стартират да се упрекват, че не са задоволително положителни и по тази причина им се случва тази грозна постъпка. Истината е, че Лъвовете би трябвало да са щастливи от това, че са разкрили с какъв човек са във връзка и ще могат умерено да продължат с живота си без неприятни хора към тях.  
ДЕВА: Девите пък ще имат доста трогателен и комплициран месец! Никога не са си представяли, че както са във връзка и обичат доста индивида до себе си, по този начин ще се появи ново прелъщение в живота им, което ще им завърти мозъка. Флиртът ще бъде трогателен и забавен, само че дали Девите ще прекрачат границата и ще създадат някоя нелепост, остава да разберем... Дали обичта ще надделее над непознатото и пристрастеността, зависи напълно от Девите! Мислете в точния момент, с цел да не съжалявате след време.  
ВОДОЛЕЙ : Водолеите няма да повярват какъв брой доста забавни случки в любовта им предстоят през месец юни. Ще има и щастливи събития, само че най-интересното от всички е, че ще откажат предложение за брак. Просто няма да им се има вяра, че им оферират годежен пръстен още на толкоз ранен стадий от връзката, по тази причина просто ще кажат „ НЕ “ и ще им се желае да избягат в някоя друга страна, с цел да не се постанова още веднъж да се видят с индивида, на който са отказали брак. Хубавото е, че в края на месеца ще се появи нова тръпка, която ще ги накара да не помнят за случката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР