Юни месец е на прага си, липите започват да цъфтят,

...
Юни месец е на прага си, липите започват да цъфтят,
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет в любовта през юни

Юни месец е на прага си, липите стартират да цъфтят, светулките греят в тъмната нощ... Романтика витае на всички места към нас, мирише на обич...
Ето кои са 4-те зодии, които ще имат шанса да срещнат нова обич или даже да пофлиртуват неангажиращо през прелестния месец юни:
 Какъв глупак си съгласно зодията си - обезпечен смях Какъв глупак си съгласно зодията си - обезпечен смях
Дотук сме разгледали какви ли не неща, свързани със зодиите и личностните характерности на хората, родени под избран знак. Днес ще...
Овен
През юни повече от всеки път ще желаете да флиртувате, Овни. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол, а в случай че сте във връзка, внимавайте да не предизвикате ревността на колегата. Необвързаните представители на зодията несъмнено нямо да скучаят - пред вас се разкриват нови хоризонти, гребете с цялостни шепи от живота.
Рак
Вълнуващ месец юни чака Раците. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол, изключително дамите, което доста ще увеличи самочувствието им. Въпреки това бъдете деликатни и не се намесвайте във взаимоотношения с обвързани сътрудници. Звездите ще ви дадат късмет да срещнете сътрудник, който да е подготвен за съществени взаимоотношения, бъдете търпеливи, не пришпорвайте бащата. 
 3-те зодии, които имат златно сърце 3-те зодии, които имат златно сърце
Ако имате към вас някоя от тези три зодии, то вие сте щастливци. Защото това са зодиите, които имат златна душа и сърце. Те постоянно се...
Дева 
В първия летен месец ще ви се желае да флиртувате, да си почивате повече. Някои от вас ще създадат промени във външността, което ще способства за любовния им триумф. През юни е по-вероятно да имате сантиментално запознанство и няколко мимолетни романса. Слушайте сърцето си, то ще ви подскаже какво да вършиме.
Телец
През първия летен месец ще мечтаете за най-хубавото в любовта, изключително в случай че нямате сериозна връзка. За доста от вас чакането ще свърши и ще имат късмет да срещнат нова обич. Бъдете деликатни с онлайн запознанствата, вероятни са измами. Ако имате сериозна връзка, то бъдете по-инициативни в любовта, а не чакайте внимание и грижи единствено от обичания човек. Някой Телци ще възобновят остаряла любовна връзка. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР