Юнайтед победи градския съперник Сити в първото в историята дерби

...
Юнайтед победи градския съперник Сити в първото в историята дерби
Коментари Харесай

Юнайтед срази Сити в манчестърско дерби за историята

Юнайтед победи градския противник Сити в първото в историята дерби сред двата гранда от Манчестър отвън територията на Англия. Двубоят на " NRG Стейдиъм " в Хюстън беше част от летния другарски шампионат Intenational Champions Cup и турнето на двата отбора в Съединени американски щати преди началото на новия сезон.

Срещата бе равностойна в първия половин част, а по-късно „ алените дяволи ” взеха самодейността и взеха решение крайния излаз в границите на по-малко от 120 секунди. Привлеченият от Евертън централен нападател Ромелу Лукаку (37) бе изведен отлично от Пол Погба и преодоля излезлия неразчетено напред вратар на „ жителите ” Едерсон за 1:0. Това бе втори гол за белгийския национал с екипа на Юнайтед след този против Реал Солт Лейк (2:1) в предходната контрола.

Малко след Лукаку името си като голмайстор записа и младокът Маркъс Рашфорд (39). Едва 19-годишният британски национал се разписа след композиция с арменеца Хенрих Мхитарян.

В началото на втората част Лукаку можеше да направи изражението на резултата класическо, само че след него удар топката срещна гредата. Футболистите на Хосеп Гуардиола пък по този начин и не съумяха да намерят причини против тези на Жозе Моуриньо най-малко за един гол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР