Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които не само

...
Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които не само
Коментари Харесай

Борисов: Пенсиите пак може да станат 3 долара, както бе при Жан Виденов |

" Юмрукът на Радев роди партии и обединения, които освен не могат, само че и не схващат материята, че бюджетът е най-важният политически закон. Но с цел да угодят на диктатора Радев, взеха решение да желаят актуализация на бюджета и направиха по този начин, че залагат бюджетът освен до края на годината, само че и за идващото държавно управление за идната година! ". Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" С какво право мен ме глобиха 300 лева с игумена на Рилския манастир, а тези хора вървят без маски в Народното събрание ", попита при започване на брифинга Бойко Борисов, показвайки фотоси на Асен Василев и Стойчо Кацаров в Народното събрание.

Според него финансовият министър Асен Василев признавал, че моделът Борисов е оставил в страната в прелестно положение. 

" Отново безпорядък. Еднолично ръководство. Забравете за еврозоната, това ви го подсигурявам ", съобщи Борисов.
" Кацаров си отиде на море, а Радев, вместо да се имунизира, даже не знам дали се имунизира. Негова си работа ", сподели още някогашният министър председател.

Според Борисов Радев сега самоубива последващо постоянно държавно управление.

" Аз съм го изживял. Аз в подобен годеж няма да вземам участие. Това с постната пица на Дянков, откакто банкрутира КТБ. Тогава бяхме толкоз яки, че народът ни вярваше и удържахме. Ще пристигна време след януари, февруари и март и пенсията може да стане 3 $, както беше при Жан Виденов. Надявам се, че Европа няма да ни позволи да стигнем до там. Те се избиват, за ваксини, а ние даряваме. Поне дано се дарят, да не отиват зян ", сподели Борисов.

Той разяснява и тематиката дали ГЕРБ се е сгодил с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

" Помня годежа сред " ИТН (ИТН), Любомир Каримански и Движение за права и свободи, когато желаеха да го сложат на най-високия пост (б. ред. - името на депутата от Има Такъв Народ бе обсъждано за началник на БНБ). Тогава годеж имаше ли? ", запита водачът на ГЕРБ.

Борисов прикани да се каже почтено, че ще би трябвало да се вдигнат налозите.

" Излезте и кажете - налозите би трябвало да се вдигнат с толкоз или толкоз, с цел да се извърши бюджетът ", сподели водачът на ГЕРБ.

Според Борисов всичко е подчинено на това дали Радев ще стане отново президент.

" Всичко за богатството на индивида Радев и компания. А дали страната ще банкрутира, все тая ", сподели още Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР