Юлиян Константинов смята, че една от причините за разпада на

...
Юлиян Константинов смята, че една от причините за разпада на
Коментари Харесай

Юлиян Константинов в откровена изповед за проваления си брак

Юлиян Константинов счита, че една от аргументите за разпада на брака му е името на жена му.

Юлия бе единствената брачна половинка на панелиста на Гала, която му роди двама синове. Той не обича да приказва за персоналния си живот, само че в диалог с сътрудниците си разяснява странната концепция на прочут да си търси жена единствено с едно име – Петя, тъй като той бил Петър.

" Такива бракове не не престават дълго. Виж моя, аз съм Юлиан, тя – Юлия “, разяснява оперният артист, който продължава да извършва арии в Стара Загора. Колегите му се изненадаха от откровението, тъй като той рядко повдига тематиката за разлъката даже и зад камера, напомня Hotnews.bg.

Направи усещане, че Гала даже не знае името на някогашната му и я назова Юлияна. Никой по този начин и не разбра по кое време тъкмо е съумял да се разведе. Изненадата бе огромна, когато през 2020 година заяви новината в границите на собствен коментар в предаването " На кафе “.

Вестта за развода на оперния артист бързо обиколи медиите и създаде няколко слуха. Сред тях бе и този за невярност от страна на оперния артист. Той показа още, че разводът изиграл огромна роля за връщането на мощния му глас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР