Юлия Задорожная е родена в Украйна, но е живее в

...
Юлия Задорожная е родена в Украйна, но е живее в
Коментари Харесай

В София е мацка №1: Украинката Юлия, която впечатлява в леглото с акробатика

Юлия Задорожная е родена в Украйна, само че е живее в София от дълго време. Не, не е избягала от войната в родината си, а е тук по свое предпочитание.

За Юлия се носят градски митове, в случай че знаеш къде да ги чуеш. Мацката е на 21 и натрупа всеки ден почитатели в Instagram. Моделка е, само че и твърди, че е циркова артистка. Е, в профила ѝ няма фотоси от манежа, само че щом по този начин е написала в биото си, значи е по този начин. Някои от почитателите ѝ подозират, че Юлето умее акробатиката и в леглото. 

Виж още: Благо може единствено да съжалява: Биляна Дол се появи в нищожен бански за стилната си марка 

Юлия наподобява много по-малка за годините си, само че по фотосите си проличава, че е мацка, за която се бият мъже с благоприятни условия. Украинката постоянно демонстрира обилните си гърди, с които е натрупала хилядите си почитатели в обществените мрежи.

Виж още: " Винтовертът ми изчезна ": Вели Отвертката нагорещи Банско с къса рокличка, питат я носи ли бельо 

Задорожная е също и в OnlyFans, където би трябвало да си платите, с цел да се насладите на всяка част от тялото ѝ. Юлия обаче е артистична душа и е споделяла, че обожава изкуството. Ако я видите в някое топ заведение, то би трябвало да сте готови да говорите за Леонардо да Винчи, Вангог, Пикасо и още от най-хубавите художници. 

Изображение: https://www.instagram.com/vivien__midiga/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР