Юлия ВУТОВАДоколкото разбрах ПП-ДБ искат от нас само да натискаме

...
Юлия ВУТОВАДоколкото разбрах ПП-ДБ искат от нас само да натискаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП-ДБ искат от нас само да натискаме копчето

Юлия ВУТОВА
" Доколкото разбрах ПП-ДБ желаят от нас единствено да натискаме копчето. Колкото по-бързо забравим лидерската среща във вторник, толкоз по-добре. Тя не създаде нищо с изключение на нова разграничителна линия ", ядоса се през вчерашния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред публицисти в Народно събрание той посочи, че тя е подбудена от " помпозната демонстрация за издигане на претендент за кмет на София месеци преди изборите ". 
" Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, нито тематика обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. Нито наводненията - какви ограничения, какви пари ", възмути се Борисов.
Той разясни, че всеки има право да издига кметове, само че ПП-ДБ отново били говорили за " Борисовата страна " и приказки отпреди 3 година Според него това е озадачаващо. " През тези години, когато те управляваха, даваха ли пари за детски градини и учебни заведения в София, за продължението на дъгата? Отново се измества тематиката. Когато те тръгнат да приказват за регулатори, ние също ще тръгнем да си вършим предизборна акция ", закани се Борисов.
Лидерът на ГЕРБ посочи, че лидерските срещи са лидерски. " Когато са 10-15 индивида вътре, става говорилня и нищо съответно не се взема решение ", подвигна плещи Борисов. Той прикани ПП-ДБ, в случай че желаят да уволняват десетимата зам-министри, за които настояват, че са на ГЕРБ. " Шефът на митницата ли е на Борисов, шефът на Национална агенция за приходите ли, на БЕХ, да не ги изреждам ", продължи той. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР