Юлия Скрипал е била изписана снощи от болницата и сега

...
Юлия Скрипал е била изписана снощи от болницата и сега
Коментари Харесай

Отровената Скрипал излезе от болницата

Юлия Скрипал е била изписана нощес от болничното заведение и в този момент е на несъмнено място, заяви Би Би Си.

Преди малко повече от месец тя беше отровена в английския град Солсбъри дружно с татко си Сергей Скрипал, някогашен съветски шпионин, трансформирал се в двоен сътрудник, предаващ информация на Англия.

На 4 март двамата бяха открити на скамейка в безсъзнание и в продължение на седмици бяха в сериозно положение, до момента в който здравословното им положение не стартира да се усъвършенства.

Англия твърди, че Сергей и Юлия Скрипал са били отровени с бойно отровно вещество. Лондон упрекна за офанзивата Москва, която отхвърли да е забъркана по какъвто и да било метод.

Отношенията сред Русия и Запада се утежниха до най-ниската си точка след края на Студената война.



След като е била изписана от болничното заведение, Юлия, която съгласно съветската организация РИА Новости е подала молба за политическо леговище във Англия, е била отведена на несъмнено място, показва Би Би Си.

В петък лекарите обявиха, че здравословното положение на 33-годишната жена и 66-годишния й татко се е подобрило доста. Миналата седмица Юлия Скрипал популяризира изказване, в което показва, че здравето й от ден дневно укрепва.

Според Би Би Си Сергей Скрипал остава в болница, само че положението му "бързо се усъвършенства ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР