Юлия продължава да пази тайната за палежа във ветеринарната клиника,

...
Юлия продължава да пази тайната за палежа във ветеринарната клиника,
Коментари Харесай

Ще излезе ли наяве тайната на Юлия в „Братя“

Юлия продължава да пази тайната за палежа във ветеринарната клиника, само че Лора прави всичко допустимо, с цел да излезе истината нескрито в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Но дали Денис ще се вслуша в изказванието на Лора, че повода за неналичието на едната обеца на украинката, е ключът към пожара, погубил брат му Борис? Какви дейности ще предприеме, с цел да допусне или отхвърли злокобните обвинявания по отношение на дамата, с която сега живее и какво ще се случи със заключената в склада пленничка?

Докато Денис се бори със своите демони и черната серия, която го преследва в последно време, Сандо предлага да му бъде опора и да движи бизнеса краткотрайно вместо него. Акарди пробва последователно да поеме контрола над групировката, само че Радо Андреев , дясната ръка на Топал, е неприятно сюрпризиран от смяната. Той няма доверие на ММА-боеца още през цялото време и отхвърля да му се подчинява, тъй като счита дейностите му за прибързани, непремерени и даже рискови. Неприязънта сред тях води до конфликт, само че кой от двамата ще се окаже победител и дали Сандо въпреки всичко ще успее да се потвърди като водач и заслужен заместител на брат си?

За неприятности като че ли към този момент е абониран и Симеон . Групата хакери, които той нае, с цел да трансферират данни от даркнет, заличавайки личните му следи в мрежата, стартира жестоко да го изнудва. Осъзнавайки затрудненото състояние на момчето, компютърните експерти вземат решение да се възползват оптимално от проблемите му и да трансформират изискванията на сделката, както си пожелаят. Докъде ще стигнат в изнудването, ще се поддаде ли Симо на този шантаж и в каква огромна заплаха се намира, без даже самичък да подозира?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР