Юлиана МетодиеваИма едно видео с украинския президент Володимир Зеленски, заснето

...
Юлиана МетодиеваИма едно видео с украинския президент Володимир Зеленски, заснето
Коментари Харесай

Войната в Украйна се превърна в погребение на евроатлантическата политика в България

Юлиана Методиева

Има едно видео с украинския президент Володимир Зеленски, снимано след срещата му с българската делегация в Киев. За няколко секунди се вижда Зеленски сърдит, като че ли е бил заставен да изтърпи някакви тежки гадости. Лицето му е като бял лист, на който е изписано всичко от диалога му с Кирил Петков, военачалник Атанасов и други дребни политици. Изразът му споделя всичко за мизерните гърчове на българската делегация, която го плаши по какъв начин ще падне от власт в случай че дадат на украинския народ военна помощ. Личат следите от изнудването и шантаж, че в случай че остави българите на мира и не чака нищо повече от жилетки и каски в кървавата му война с Путин, министър председателят Петков ще му помогне за европрисъединяването. Позорен бартер под звука на детонациите от съветските смъртоносни ракети.

Украинският дипломат Виталий Москаленко показа преди час писмо от Володомир Зеленски до Народното събрание. В него споделя, че не, не желаеме военна помощ. Че, да, задоволително е да ремонтираме в България старите съветски танкове. Друго не, благодаря, безконечна популярност на българо-украинската дружба!
Депутатите от Продължаваме промяната и обръчите от политическите им другари се разминаха в този момент и вечно от това да бъдат велики държавни мъже. Те ще останат необратимо в историята като политически трикстери, напълно наподобяващи на своя изплашен и изцяло обръгнал от личните си нарцисизъм и лукавства български народ. Войната в Украйна се трансформира в заравяне на остатъците от филантропична и евроатлантическа политика на България.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР