Юлиан Вергов се показа, облечен в тениска с лика на

...
Юлиан Вергов се показа, облечен в тениска с лика на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов се оказа голям фен на... СНИМКА

Юлиан Вергов се появи, облечен в тениска с лика на Мадс Микелсенс, прочут с ролята на канибала Ханибал Лектър от сериала „ Ханибал “.

Това стана по време на премиерата на кино лентата „ Пепел върху Слънцето “, в който Вергов дружно със Силвия Петкова извършват основните функции. Филмът бе показан за пръв път пред БГ аудитория в границите на София филм фест, а по кината потегля всеобщо на 30 октомври, оповестява " ".

Вергов бе в кино „ Люмиер “ облечен във въпросната фланелка с лика на Микелсен. Освен като канибала Лектър датският артист е международно прочут и с редица други превъплъщения.

Сред тях са като огромния изверг в „ Казино Роял “, който изтезава брутално вързания за стол гол Джеймс Бонд, отново като огромният изверг, искащ да промени нашата галактика в „ Доктор Стрейндж “, а също в „ Сблъсъкът на титаните “, „ Коко Шанел и Игор Стравински “, „ Крал Артур “, „ Изгревът на Валхала “ и други Микелсен е и известно лице от редица реклами, както и самият Вергов – разликата е, че единият е по международните тв приемници, а другият по нашенските – само че пък и двамата много сполучливо се оправят със дилемите си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР