Юлиан Вергов съди Диана Димитрова за обида. Това стана ясно

...
Юлиан Вергов съди Диана Димитрова за обида. Това стана ясно
Коментари Харесай

Сагата продължава: Юлиан Вергов съди Диана Димитрова за обида

Юлиан Вергов съди Диана Димитрова за засегнатост. Това стана ясно от пост във фейсбук профила на Диана, откакто преди близо година тя показа, че е станала жертва на принуждение от страна на артиста.

" Насилникът е решен непременно да продължава с публичната операция и е пуснал просба в съда за засегнатост, поради мой фейсбук статус. Да, за засегнатост след съвсем година. Доколкото може да има нещо занимателно в цялата тази унизителна и мъчителна за мен история е, че насилникът не се усеща почтен, а афектиран! Защото в случай че се усещаше почтен, щеше да е завел до момента дело против мен за набеждаване в закононарушение ", написа актрисата в своя пост.



Ето го и целият пост на Диана Димитрова:

Скъпи хора, другари и сътрудници, публицисти,

След една година всевъзможни опити да се прикрие насилието над мен желая да обясня, за какво Прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане и да оповестя за нов опит, целящ да излъска имиджа на насилника.

За мен борбата с насилника завърши на 28 март, когато моите прелестни сътрудници от сериала събраха невероятна храброст и проговориха в името на справедливостта. Те не опазиха персонално мен, а идеята да кажем НЕ НА НАСИЛИЕТО. Гласовете им бяха толкоз мощни, че цяла България ги чу.

Михаил Чехларов - реквизитор, Грета Манчева - основен художник грим, Стефан Геков - 2-ри помощник камера, Даниел Емарт - сет дресър, Дилян Иванов - 2-ри помощник камера, Владимир Ковачев - гардеробиер, Йоана Попова - гардеробиер, Светлозар Петров - реквизитор. Те бяха потресени и побеснели, че употребяват имената им, професионалните им квалификации в сякаш публично изказване от екипа на сериала, изпратено до медиите на 27-март. Писмо, което в никакъв случай не са чели. Писмо-донос проведено от г-жата, която твърдеше, че е директен очевидец в гардеробната през 2017 година Същата им се е обаждала и агитирала да запазят неутралитет. Писмо, в което се изреждат имената на 31 сътрудници, а 20 от тях даже не са били на работа в същия ден. Доказах го със непокътнатата снимачна стратегия, която разгласих и я изобличих в следващата долна неистина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР