Юлиан Вергов призна публично, че и на него, и на

...
Юлиан Вергов призна публично, че и на него, и на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов: Със Захари сме като майка и баща на Владо Карамазов


Юлиан Вергов призна обществено, че и на него, и на Захари Бахаров на няколко пъти им се е налагало да извършват ролята на майка или татко за техния пръв другар в гилдията Владо Карамазов.

В обстойно тв изявление известният артист, който на млади години е делял една квартира с Карамазов, описа за паникатаката на своя сътрудник в самолета на път за Америка. Случката датира от времето, когато Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров основават в съдружничество продуцентската компания " Три мечки " и са поканени да показват спектакъла " Ромео и Жулиета " в познатото от щатските сапунки градче Санта Барбара, Калифорния.

" Всичко стартира в самолета, един огромен, двуетажен, в който трябваше да пътуваме 12 часа. И Владо Карамазов направи една ужасяваща нервност . " Ох, не мога, удушавам се, помагайте, ще полудея тук на стълбите! ". В продължение на три-четири часа ние се занимаваме с Владо, който изпада в нервност ", разказва трагикомичната обстановка Вергов.

" Не мога, ще полудея! ", повтарял Владо Карамазов. " Изведнъж обаче, както повтаряше това, клюмна и заспа на седалката сред нас. И ние със Захари, изнервени, без да можем да заспим, прекарахме останалите часове да се занимаваме с Владо ", напомни си топактьорът.

В Америка триото решило да наеме кола и да прегледа от близко хубостите на Гранд каньон, Сан Франциско, Лас Вегас и други паметни места. " Аз карам, Захари гледа картата, а Владо седи като малко детенце сред майка си и татко си, не знам кой от нас беше майката, кой бащата и преди всеки завой повтаря: " Нека спрем да питаме, дано спрем да питаме... ". В един миг на мен ми писна, набих спирачките и крещя: " Ами слез да питаш! ", изгубил самообладание Юлиан Вергов. " Щом ми се карате, няма да запитвам ", нацупил се секссимволът на Народния. През целия път той не обелил и дума повече и го раздавал афектиран на сътрудниците си.

Юлиан Вергов си спомня и по какъв начин на връщане кацнали в Париж и на летището насмалко не арестували Захари Бахаров. Помислили го за терорист, който скрил бомба в обувки за сноуборд, които Бахаров не запомнил на ескалатор на летището. Надошли барети, регионът бил отцепен, тъй като се предполагало, че в обувките има бомба, писа " България Днес ".

" Захари насмалко да го арестуват ", още потръпва от смут известният артист. След препирня обаче белезниците му се разминали и тримата, без да се обръщат, хващат самолета и с облекчение оставят Града на любовта зад себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР