Юлиан Вергов по никакъв начин не се разкайва, че е

...
Юлиан Вергов по никакъв начин не се разкайва, че е
Коментари Харесай

Юлиан Вергов за Диана Димитрова: Отново ще я пребия, та тя посегна на детето ми!


Юлиан Вергов по никакъв метод не се разкайва, че е пребил Диана Димитрова. Нещо повече, той даже се заричал пред другари и сътрудници, че отново би я ступал поради това, което тя му е сторила.

Преди 5 години артистът се нахвърлил върху любовницата си поради нейните интриги и операции към щерка му Алена. Той бил безапелационен, че щом някой посегне на детето му, става звяр.

След като Юлиан изискал да се раздели с Диана, с цел да опита да резервира брака си, актрисата почнала мръсна игра по отношение на фамилията му. Тя се свързала с 15-годишната Алена и почнала да й се предлага за другарка, а в това време да я настройва против майка й. Дори в един миг й предложила да заживее с нея и й обещавала да се грижи добре за нея.

Вергов буен още в мига, в който разбрал, че любовницата му поддържа връзка с щерка му. Затова, когато я видял на фотосите на „ Откраднат живот ”, не издържал и я нокаутирал.

В понеделник следва артистът да бъде разпитан от прокуратурата. Той въобще не се тормозил и даже се заканвал, че и пред проверяващите ще каже, че не съжалява.

Наказателна отговорност обаче, с изключение на причинителя на действието, може да понесе и Евтим Милошев. Продуцентът на сериала е лицето, за което Диана сподели, че я е изманипулирало да не подаде тъжба още тогава.

Във всички показания Димитрова въобще не загатва дъщерята на бияча си, само че няма по какъв начин той да е избухнал за нищо. Тя в медиините си изяви дотук не приказва за претекста на този, който я е пребил, което буди подозрения, че крие нещо.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР