Юлиан Вергов, може и да е голям актьор, но е

...
Юлиан Вергов, може и да е голям актьор, но е
Коментари Харесай

Биячът на Диана Димитрова нарушава грубо закона за движението по пътищата

Юлиан Вергов, може и да е огромен артист, само че е човек, който намерено не съблюдава някои значими правила, в това число разпоредбите за придвижване по пътищата.

Репортер на „ Уикенд ” видя по какъв начин звездата на Народния спектакъл и десетки български филми и сериали, който в последно време е по-известен около обвиняванията на колежката си Диана Димитрова, че я е пребил, минава на алено на кръстовище в центъра на София.

Случката е от началото на седмицата, на кръстовището на столичния бул. „ Дондуков ” и театралната улица „ Г. С. Раковски ”. Вергов се движеше с мотора си по „ Раковска ” в посока Народния спектакъл. Движението обаче бе спряно от светофара. Актьорът в първия миг спря дружно с останалите водачи. Търпението му обаче продължи едвам няколко секунди, след които звездата профуча с гневна скорост край спрелите коли и мина на алено.

Хората на улицата бяха потресени, тъй като обстановката беше доста рискова, а мотористът бе единственият, който си разреши да не дочака зелената светлина. Много от очевидците на случката не разпознаха артиста, тъй като бе с каска и тъмни очила. Той имаше шанс – по някаква случайност тъкмо когато минаваше през кръстовището, нямаше никакво придвижване. Очевидно бе решил тъкмо риска, който поема, само че като социална персона е добре да мисли също по този начин какъв образец дава на останалите хора и дали няколко спестени секунди на светофара могат да оправдаят тежката злополука, която можеше да стане в тази обстановка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР