Юлиан Вергов е актьорът, пребил от бой Диана Димитрова преди

...
Юлиан Вергов е актьорът, пребил от бой Диана Димитрова преди
Коментари Харесай

Сензация в Lupa.bg: Юлиан Вергов пребил жестоко Диана Димитрова

Юлиан Вергов е артистът, пребил от пердах Диана Димитрова преди 5 години. Това ракрива сензационно в новия си брой седмичника " Уикенд ".

Вестникът твърди, че разполага със 7 самостоятелни един от различен източника на информацията си и подсигурява за нейната меродавност. Според обявата, която заема водещата първа страница на таблоида, случката се разиграва напролет на 2017 година на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот ". Там Диана влиза в облика на доктор Зорница Огнянова, а сътрудника й - на доц Банков.



По сюжет, актьорите имат интимни подиуми в сериала. Страстта им се придвижва от екрана в живота, както постоянно се случва в арт средите. След къса, само че много бурна връзка, обаче двамата се разделят, което поражда изострен спор. Атмосферата в екипа става токсична, двамата си разменят обидни реплики обществено. 

Според обявата на " Уикенд ", съответната причина Диана Димитрова да бъде пребита от Юлиан Вергов, е имитация, която тя прави по адрес на щерка му - 15-годишната тогава Алена. Вергов упреква довчерашната си обичана, че се пробва да манипулира детето му, и оглупял от яд, й налита на пердах пред всички. Подкарва я с плесници и юмруци.

Свидетели на конфликта става целия екип на сериала - към 30 индивида. Те въпреки всичко се намесват и разтървават насилника Вергов. Според обявата на " Уикенд ", в опит да се отбрани, Диана също го удря и с ноктите си издира лицето му съвсем до кръв.

Ден след екшъна продуцента на сериала Евтим Милошев избира да заеме страната на Юлиан Вергов и упреква Диана Димитрова, че надали не е предизвикала побоя. Актрисата не си вади здравно удостоверение, само че прави шокиращите фотоси, които избра да покаже едвам при започване на седмицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР