Юлиан Нагелсман е в епицентъра на кризата в Байерн Мюнхен,

...
Юлиан Нагелсман е в епицентъра на кризата в Байерн Мюнхен,
Коментари Харесай

Нагелсман губи съблекалнята в Байерн

Юлиан Нагелсман е в епицентъра на рецесията в Байерн Мюнхен, откакто през днешния ден Bild заяви, че една немалка част от звездите на клуба са почнали да губят доверие в него.

Изданието акцентира трите аргументи, заради които футболистите са почнали да обръщат тил на наставника си.

Едната е, че препоръчаните от него решения в сложни моменти не правят предстоящата работа. Другата е обвързвана с налагането на прекомерно съществени ротации в състава, без значение от формата на играчите. И третата е егото на Нагелсман, който даже обществено бе неодобрен от медиите в Германия, че се грижи повече за външния си тип, в сравнение с за работата на подготвителната база.

„ Баварците “ са надалеч от равнището, демонстрирано в последните десетина години, като след съвсем 1/3 от мачовете през сезона отборът изостава с 4 точки от непредвидения водач - Унион Берлин. Представянето в Шампионската лига към този момент обаче крепи Юлиан Нагелсман на поста му, тъй като в конкуренцията на Интер, Барселона и Виктория Пилзен отборът не е позволил гол и е с цялостен актив от точки след първите три кръга в груповата фаза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР