Юлиан Костов е само на 31 години, но вече има

...
Юлиан Костов е само на 31 години, но вече има
Коментари Харесай

Юлиан Костов за ролята си в "Сянка и кост", Мария Бакалова и адреналина в любовните сцени

Юлиан Костов е единствено на 31 години, само че към този момент има лична продуцентска компания, сполучлива актьорска кариера в чужбина, неговата заслуга е и Мария Бакалова да взе участие в " Борат 2 ". В " Тази събота и неделя " той описа с кои известни артисти го среща геният му и по какъв начин става част от хитовия сериал на Netflix " Сянка и кост ".

„ В " Сянка и кост " попаднах по нормалния метод. С кастинг и след това втори кастинг, който бе за различен персонаж, тъй като продуцентите взеха решение, че съм по-подходящ за него. Снимахме в Будапеща в продължение на пет месеца. В естествения фон на разнообразни дворци. Героят ми е сърцеразбивач, или казано по-точно сърцелом “ – показа Юлиан Костов.

Повечето му функции са свързани с сложни каскади, само че от време на време играе и в любовни подиуми.

„ Адреналинът е сходен. Изобщо не е секси и гламурно. Уязвимо е, притесняваш се “ – призна артистът, който е снимал сходна сцена с Емилия Шуле.

Юлиан Костов играе на разнообразни езици – български, британски, италиански, испански и съветски, като за съветския си признава, че единствено го имитира, като наизустява репликите.

Той е управител на Мария Бакалова и показа, че тя сега снима в Ню Йорк, тъй че „ да не я мислим “.

„ За последните 6 месеца имах 40 кастинга, което значи и 40 отхвърли, само че това не ме тормози. Трябва да спечелиш стаята на кастинг режисьора в кавички, а не ролята. Защото тези хора отново ще те извикат за различен кастинг “ – разяснява Юлиан Костов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР