Юли Мирчев-Малкия Фрико ще бъде под домашен арест“, след като

...
Юли Мирчев-Малкия Фрико ще бъде под домашен арест“, след като
Коментари Харесай

Малкия Фрико излезе от ареста след диагноза, че може да ослепее

Юли Мирчев-Малкия Фрико ще бъде под „ домакински арест “, откакто през вчерашния ден окръжният арбитър Диана Узунова промени мярката му „ задържане под стража “. Причината за изменението е, че 27-годишният благоевградчанин има сериозен здравословен проблем с очите и не може да се излекува в следствения арест. Според заключението на офталмолога доктор Йордан Тумбев се постанова Ю. Мирчев да бъде опериран, в противоположен случай има заплаха от ослепяване с едното око. При това състояние съдията реши да не слага под риск здравето му, а и като взе поради, че следствието е пред привършване, му наложи втората по тежест мярка, оповестява Struma.bg.

Юли Мирчев бе задържан поради сборичкване с Кирил Димитров-Бамбалеята и Дамян Илиев-Мано преди 4 месеца. Екшънът се разигра пред благоевградска дискотека на 18-и юни, а участниците в мелето се отърваха единствено с повърхностни пострадвания. Фрико се запиля по морето, само че след 2 месеца се върна и самичък отиде в полицията, където му повдигнаха обвинявания за две закононарушения - опит за ликвидиране на Бамбалеята и причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди.

Пред съда Фрико съобщи, че не е направил закононарушение, защото не е имал нож. „ Нож имаше Кирил Димитров, от който имам закани. Единствената ми цел беше да изведа брат ми от дискотеката”, съобщи Юли Мирчев в съда.

Версията на отбраната е, че спорът е предизвикан от Бамбалеята, както и че Фрико е отишъл да избавя брат си Георги, а не да убива. Разследването е на финала и единствено се изчакват резултатите от съдебномедицинската експертиза и техническата експертиза, която изследва записа от камерите за видеонаблюдение.

Припомняме, че предишния месец Юли Мирчев бе наказан на 1 година с 3-годишен изпитателен период за държане на опиати за разпространяване, откакто подписа съглашение с прокуратурата. Той се призна за отговорен, откакто на 29-и април вечерта бе хванат с 3,93 грама кокаин на път за локална дискотека. При полицейската интервенция униформените стопираха на ул. „ Ангел Кънчев “ джип „ Киа Пиканто “, в който пътувал Юли Мирчев, и откриха у него опиата на стойност 1080 лева /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР