Юли е месецът, посветен на глобалното движение Plastic Free July®,

...
Юли е месецът, посветен на глобалното движение Plastic Free July®,
Коментари Харесай

Да изградим заедно устойчиво бъдеще за поколенията -

Юли е месецът, отдаден на световното придвижване Plastic Free July®, което оказва помощ на милиони хора да бъдат част от решението за замърсяването с пластмаса – с цел да можем да имаме по-чисти улици, океани и красиви общности. И тази година Boehringer Ingelheim поддържа придвижването, като част от своя ангажимент да се оправя с световните здравни и екологични провокации.

Вече повече от 135 години компанията върви по този път, тъй като имаме вяра, че нашето отговорно отношение към природата играе значима роля за реализиране на задачата ни да осигурим по-добро здраве, което ще промени живота на бъдещите генерации.

В Boehringer Ingelheim сме водени от желанието ни да бъдем в интерес на човечеството посредством възстановяване на здравето на хората и животните. Разбираме го освен като оказване на помощ на нашите пациенти посредством създаване на нови лечения и технологии, само че и като използване на ограничения за запазване на околната среда и създаване на екологично чисти артикули.



Нашият фокус е върху опазването на естествените запаси и намаляването на отпадъците, в това число замърсяването с пластмаса. По-зелени (MORE GREEN) e нашата платформа, която включва начинания за устойчивото развиване, като ограничения за битка със замърсяването на водата и въздуха, и потреблението на възобновима сила. Постигането на тези цели освен понижава потреблението на запаси и разхищението, само че също по този начин и евентуалните опасности за здравето, свързани с въглеродните излъчвания от потреблението на сила.

Всичко това е част от уговорката ни да понижим доста нашия отпечатък върху околната среда по цялата верига до 2030 година Вярваме, че здравословната околна среда е от значително значение, с цел да позволим на всички генерации да живеят пълноценно, и се ангажираме да осъществим нашата част от тази отговорност.

Ние желаеме да бъдем част от решението, когато става въпрос за понижаване на замърсяването на околната среда и насърчаваме и нашите чиновници към екосъобразното държание, защото имаме вяра, че всеки може да способства за екокаузата. В нашите офиси към този момент не се иползва пластмаса за еднократна приложимост, а старите устройства се рециклират като част от тактиката ни за ръководство на отпадъците от десетилетия насам.

Как може да допринесете и вие?

Всеки може да се включи, като направи елементарни промени в всекидневието си. От потреблението на бутилки за вода за многократна приложимост вместо пластмасови, до отбягване на потреблението на пластмасови кутии за храна и продукти за еднократна приложимост. Друга опция е ограничението на използването на найлонови торбички за отпадък - като се опитате да ограничите отпадъците у дома или като употребявате наново предмети, които другояче бихте изхвърлили.
За да научите повече за това по какъв начин да допринесете за превръщането на света в по-устойчиво място, гледайте видето:

За Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim създава революционни лечения, които трансформират живота през днешния ден и този за бъдещите генерации. Като водеща научноизследователска биофармацевтична компания, Boehringer Ingelheim основава стойност посредством нововъведения в области с високи медицински потребности. Основана като фамилен бизнес през 1885 година, компанията си слага дълготрайни вероятности. Повече от 52 000 чиновници обслужват над 130 пазара в трите бизнес области, Human Pharma, Animal Health и Biopharmaceutical Contract Manufacturing.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР