ЮЛИ е месецът на купоните и забавленията. През това време

...
ЮЛИ е месецът на купоните и забавленията. През това време
Коментари Харесай

Зодиите, които ще се къпят в ПАРИ през ЮЛИ

ЮЛИ е месецът на купоните и заниманията. През това време на годината нормално сме привикнали да бъдем към брега на морето и да се любуваме на летния бриз. Настроени сме за отмора и релакс. Не изпитваме нужда да стоим вкъщи, да готвим с часове наред и да гледаме телевизия до късни глъбини.

Юли е това време от годината, в което тайничко си мечтаем внезапно да забогатеем и да можем да си позволим тези глезотийки, с които човек желае да се възнагради.

Имаме добра вест за вас. Юли месец е решил да изненада някои от представителите на зодиака с бързо замогване.

Ето ги и късметлиите на месеца:

Близнаци

Близнаците са хора, които обичат парите. За тях банкнотите не са просто средство за прекарване, а доста повече. Те постоянно се стремят към това да забогатеят един ден и да не се лимитират в настояванията и желанията си.

Ето, че шансът ще им се усмихне и те ще имат опцията да се снабдят с една тлъста сума пари, която да прибавят към банковата си сметка. Ще се усещат извънредно удовлетворени и щастливи от този факт. Ще осъществят проектите си да обиколят света и ще нахранят душите си с красиви страсти.

Стрелец
 ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЮЛИ ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЮЛИ
Има безспорна магия, излъчваща се във въздуха този юли. Подгответе се за някои огромни хрумвания, които да не излизат от главата ви (особено...

Стрелците също не са безразлични към парите. Те, сходно на Близнаците, през целия си живот гледат на банкнотите като на нещо, което би трябвало да имат непременно. Уважават всеки един лев, преминаващ през ръцете им и са родени спестовници.

Дали е шанс или те сами са си го заслужили, само че през юли ще имат доста повече от това, което са очаквали.

Рак

Раците не са по никакъв начин рационални, във връзка с финансите си. Не мислят рентабилно, когато става въпрос за разпределянето на бюджета. Липсва им финансова просвета и тази празнота мъчно може да се запълни при тях.

Въпреки това, че са считани за едни от най-големите прахосници, Раците също няма да страдат от липса на парички в портфейлите си. Ще имат тъкмо толкоз, колкото са им нужни, с цел да прекарат един страховит ЮЛИ, пъстър с завършения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР