Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се

...
Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се
Коментари Харесай

Захари Бахаров: Ще се намери ли НПО, което да поднесе едно цвете на майката на Юлиан Вергов

" Юли е споделил всичко належащо. Аз се чудя ще се откри ли някоя неправителствена организация да сервира едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая мръсотия, която се изсипа върху момчето й. "

Това написа в профила си във Facebook артистът Захари Бахаров. Той разгласява и позицията на Юлиан Вергов по отношение на обвиняванията против него от страна на актрисата Дияна Димитрова:

" Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна. Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.

Тогава, единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна, беше с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам, всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазваш или защитаваш някого, който обичаш, от време на време се постанова да изтърпяваш неща, които са свързани с несправедливост или огорчение. С неистини. Макар, да ти идва да крещиш. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР