Юлен“ АД обяви в продажба сезонните лифт карти. Цената е

...
Юлен“ АД обяви в продажба сезонните лифт карти. Цената е
Коментари Харесай

Банско пусна сезонните лифт карти

Юлен “ АД разгласи в продажба сезонните въжен превоз карти. Цената е промоционална до 1 декември 2024 година и е 1700 лева, оповестиха от концесионера. След това цената на картата става 1900 лева „ Искаме да обърнем внимание, че сезонната ски карта е най-изгодна за феновете на ски спортовете “, съобщи Иван Обрейков, маркетинг управител на компанията.

Това е по този начин, тъй като сигурно цената на дневната карта ще мине 100 лева в случай че се върне Данък добавена стойност от 20% на спортните уреди, сподели Обрейков.Сезонната карта се изплаща за 17 дни, а при потребление на всички уикенди, тя излиза по 45 лева дневно. Картите към този момент се продават на касите в Банско и в магазините на „ Максспорт “ в София и Банско, написа travelnews.bg.

„ Надяваме се, че Данък добавена стойност за спортните уреди ще остане 9% и през 2025 година, както е в цяла Европа. В противоположен случай ставаме неконкурентни даже със Сърбия “, разяснява Иван Обрейков. Ски център Банско е подготвен за идния зимен сезон, оборудванията са в изрядно положение и са минали профилактика, а ски пистите са рекултивирани.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР