Юксел Кадриев се закичи като цигански барон. Водещият на централната

...
Юксел Кадриев се закичи като цигански барон. Водещият на централната
Коментари Харесай

Юксел Кадриев се накичи като цигански барон

Юксел Кадриев се закичи като цигански барон. Водещият на централната емисия вести през уикенда се подвизава с два огромни златни пръстена. Звездата на Би Ти Ви стана за смях с фрапантните си украшения, които избодоха очите на феновете с блясъка и жълтия си цвят.

Новинарят носи на лявата си ръка халка, която наподобява на брачна, а на дясната има различен огромен пръстен, наподобяващ обичаните бижута на ромския етнос. Кадриев е закичен с венчалния пръстен от към година, като в този момент е прибавил и други бижута към накитите си, написа „ Уикенд “.

„ На ръката ми има пръстен. Не всеки пръстен е брачна халка. Освен това съм православен християнин и в случай че беше халка, щеше да е на дясната ми ръка “ – съобщи преди време екранният сътрудник на Виктория Петрова и по този начин опроверга слуховете, че се е оженил за повторно.



Юксел, чието име в превод от турски значи Буен поток, има връзка с русокоска на име Гергана. Двамата са дружно повече от година, като от обкръжението им настояват, че много си пасват и се схващат идеално. Журналистът с най-вече лапсуси и Гергана пазят връзката си в загадка от медиите, тъй като не желаят да се приказва и написа за тях. За любовта им са наясно единствено приятелите и околните на двойката.

49-годишният тв водещ е почитател на бижутата и къта в дома си няколко накита от жълт метал, които обича да носи в всекидневието си и да лъщи от километри. „ Как е допустимо стилистите на Би Ти Ви да му разрешават да се демонстрира по този начин в новинарски излъчвания? Той има и огромен златен ланец, който обича да обесва на врата си като мутра от 90-те години, с изключение на и с него да се появи и картинката ще е пълна” – разясняват изумени фенове.

Юксел обичал през няколко месеца да си подарява по някое ново украшение, което незабавно влизало в приложимост. Той пазарувал от дребен златарски магазин в центъра на София, където били осведомени с усета му към по-натруфени бижута.

„ Обикновено се върви с часовник и най-вече с един пръстен, изключително когато водиш вести. Накитите му са хубави, само че не е належащо да се кичи като елха, Коледа отмина”, разясниха потресени от типа на Юксел и допълниха, че най-вероятно единият пръстен е подарък от обичаната му Гергана.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР