Юксел Кадриев пак се е отпуснал до крайност и изпълва

...
Юксел Кадриев пак се е отпуснал до крайност и изпълва
Коментари Харесай

Юксел пак е дебел

Юксел Кадриев отново се е отпуснал до прекаленост и изпълва екрана повече, в сравнение с е естетично, разбра HotArena.

Юки наподобява не лимитира трапезата си въобще, а може би пие и висококалорични питиета, допуснаха фенове. Те са забелязали, че даже в лице красивият новинар е явно едър. Костюмите на Кадриев пък по този начин са го стегнали, че водещият излъчва напрежение в ефир, като че ли всеки миг копчетата на сакото му ще се скъсат и ще полетят във всички направления. „ Явно че сътрудника отново го е блъснал на щедро ядене и пийване, а да се пораздвижи му е проблем . ”, разясняват в малкия екран, писа „ Таблоид “.

Зеленоокият тв водещ допреди месец изглеждаше съвършено, откакто бе се повталил измежду следващото ояждане. Изглежда след забележка на продуцентите на новините, че не наподобява добре на екран, когато спре да се лимитира с яденето, Кадриев очевидно върна добра форма. Но за малко. Сега отново му е отпуснал края.  

Вероятно Юки отново ще получи забележка и ще би трябвало да кара месец-два на плодове и чайчета ”, уверени са колежките му. Екранната му партньорка Виктория Петрова пък към този момент го била сръчкала да се стегне и да яде по-малко. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР