Юксел Кадриев има нова придобивка, разкриха пред Уикенд“ негови съседи

...
Юксел Кадриев има нова придобивка, разкриха пред Уикенд“ негови съседи
Коментари Харесай

Влюбеният Юксел си купи пиано

Юксел Кадриев има нова облага, разкриха пред „ Уикенд “ негови съседи в столичния квартал „ Борово “. От седмица 48-годишният новинар дрънка у дома на ново електрическо пиано за 1200 лева Кадриев не познавал нотите. Опитвал се да свири към този момент единствено по слух и си композирал разнообразни мелодии, само че възнамерявал в най-скоро време да стартира да взема уроци по пиано.

Кадриев дрънкал по клавишите най-вече вечер, само че за наслада на комшиите си слагал слушалките и по този начин единствено той слушал какафонията от звуци. За да няма проблеми с живущите към него, тв водещият изискал единодушието им преди да купи музикалния инструмент. Те обаче по никакъв начин не били очаровани от концепцията му и го посъветвали да си вземе цифрово пиано, което хем било по-евтино, хем имало алтернатива да създава тон, който единствено Юксел да чува посредством слушалките.

Оказва се, че последната обич в живота на Юксел Кадриев тотално го е преобразила. През пролетта водещият издаде първата си стохосбирка „ Намираш. Губиш. Получаваш “, въодушевена и отдадена на дамата до него, която той настойчиво пази в загадка. Както „ Уикенд “ наскоро разкри, връзката им е повече от сериозна и двамата даже са сключили скрито брак, а от няколко месеца насам Юки носи и брачна халка на ръката си.

„ Истинският живот на един мъж стартира от 50-те. Аз имам още 2 години, с цел да се приготвя за огромния ваучър. Детето пораства, започваш да обръщаш малко повече внимание на себе си, на живота ”, философства Кадриев.

Новинарят в действителност почнал да твори в рими още в ранна детска възраст. Юксел реди строфи съвсем като някой възпитаник, претърпял първите си любовни трепети. Писането обаче му пособие да излезе от депресията, в която го хвърлило следващото му любовно отчаяние. Юксел посвещавал стихове на всяка своя половинка още от младежките си години, само че за първи път творбите му са издадени и доближат до по-голям брой читатели. Първоначално стиховете си водещият споделяше само в обществените мрежи. После набрал кураж да ги събере в книга, която е под редакцията на поета, артист и композитор Михаил Белчев.

Преди да срещне актуалната си муза, новинаря имаше серия от разочарования в персонален проект. Мина през абсурден бракоразвод с първата си брачна половинка и майка на щерка му – оперната певица Бонка Георгиева, която щастливо се задоми за унгареца Ласло и живеят в прилежаща Сърбия. След това бе бясно влюбен в красивата варненка Диди Янкова, която умря едвам на 52 години, покосена от скоропостижен рак. Смъртта й хвърли Юксел в тежка меланхолия, от която се съвзел с помощта на белия лист и новата си половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР