Юксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя

...
Юксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя
Коментари Харесай

Юксел Кадриев става комшия на Бойко Борисов

Юксел Кадриев е бил засечен да оглежда къща в Банкя – родното място на премиера Бойко Борисов.
Новинарят се появил в града в извънработно време и сякаш бил заинтересован от парцел, разгласен за обмен, намиращ се покрай къщата на министър – ръководителя, описват локални, станали очевидци на визитата му.
В Банкя незабавно тръгнал слухът, че е допустимо скоро да си имат още един звезден комшия, а точно – тв водещият. Юксел изглеждал прелестно приповдигнат от спокойствието на града и след обиколката с ненаситност седнал да изпие едно кафе на фамозното тамошно барче.

Напоследък китното градче, ситуирано единствено на 14 километра от столицата, е притегателна точка за доста звезди.
Последният, който се снабди с първокласен дворец там, е фолкпевецът Константин.
В тузарска къща в региона от години се ширят и Катя и Здравко от обичания дует „ Ритон “.
„ Ясно е за какво Кадриев желае да ни става съгражданин.
Имаме си всичко – чист въздух, успокоение, природа,
че и ремонтирани улици “, разясняват кореняци банкянлии.

Очевидно натовареното всекидневие в столицата е изнервило Юксел, само че дали водещият е решил дефинитивно да се реалокира в Банкя, или си търси просто вила, в която да отдъхва през почивните си дни, не е ясно.
Все отново наскоро той пръснал близо 200 хиляди лв. за чисто ново жилище
в влиятелния квартал „ Манастирски ливади ”.
Водещият на новините се отървал от предходния си парцел в „ Борово “ и се нанесъл в първокласен апартамент. Преди повече от 5 години плъзна слух, че Кадриев живее в общинско жилище в „ Борово ”.

Апартаментът му там беше тристаен. Интересен е фактът, че съгласно общината, която му е отпуснала жилището, Кадриев се е водел обществено слаб, защото единствено на тях се поставят общински жилища на алегоричен месечен наем. Не е известно по какъв начин тогава служителите са пресметнали, че новинарят попада в графата на най-нуждаещите се, откакто чистата му месечна заплата в Би Ти Ви е няколко хилядарки. Той получава и спомагателни суми под формата на ваучери за храна, телефон, облекла и така нататък Тъй като частната медия задължава и водещите на новините да вършат репортажи, то Кадриев получава понякога и възнаграждения. Те са сред 150 и 200 лева за материал, разясняват публицисти от Би Ти Ви.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР