Южноцентрално държавно предприятие - Смолян представило за първи път ловни

...
Южноцентрално държавно предприятие - Смолян представило за първи път ловни
Коментари Харесай

ЮЦДП - Смолян представи за първи път ловни трофеи от благороден елен на изложение в Хисар

Южноцентрално държавно дружество - Смолян показало за първи път ловни титли от доблестен елен на провелото се през вчерашния ден ревю в Държавно ловно стопанство " Воден - Ири Хисар ". Трофеите от родопската популация от доблестен елен провокирали огромен интерес измежду участниците в ревюто.

Представени били 15 трофея, добити през месеците септември и октомври на територията на държавните ловни стопанства Кормисош, Борово, Чепино и Тракия. От тях два са отличени със златен медал; четири-със сребърен; седем-с бронзов орден.

В деветото ревю на ловни титли от доблестен елен били показани общо 76 експоната. Те представлявали почти половината от трофеите от цялата страна, като към 80% от тях са отличени с медали. Посетителите имали опция да видят и 3-те най-хубави трофея от типа, отстреляни през сезона в България.

На събитието участва ли заместник-министърът на земеделието и храните инж. Мирослав Маринов, изпълнителният шеф на ИАГ инж. Стоян Тошев, шефовете на шестте държавни предприятия на територията на страната, шефове на държавни горски и ловни стопанства, ловни специалисти, представители на Лесотехнически университет и др.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР