Южното командване на въоръжените сили на САЩ разположи допълнителна част

...
Южното командване на въоръжените сили на САЩ разположи допълнителна част
Коментари Харесай

САЩ изпратиха спешно подкрепления от морски пехотинци в Хаити за охрана на посолството

Южното командване на въоръжените сили на Съединени американски щати разположи спомагателна част от морската пехота в Република Хаити, с цел да обезпечи сигурността на американското посолство в столицата на страната, Порт-о-Пренс, заради вътрешната политическа рецесия, заяви командването.

„ По напътствие на Държавния департамент на Съединени американски щати Южното командване на Съединени американски щати разположи екипа за антитерористична сигурност на Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати, с цел да поддържа високо равнище на сигурност в посолството на Съединени американски щати в Порт-о-Пренс, столицата на Хаити, и да даване на помощ на място на други морски пехотинци “, се споделя в известието. Според военните, посолството продължава да работи и да оказва помощ на американски жители, само че в лимитирана степен.

Както се акцентира в известието, въоръжените сили на Съединени американски щати поддържат контакти с хаитянски, кенийски и други сътрудници, като се стремят да обезпечат полицейска поддръжка и да възстановят сигурността в карибската република допустимо най-скоро.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР