Южноафриканската актриса и модел Чарлби Дийн, изпълнила водеща роля в

...
Южноафриканската актриса и модел Чарлби Дийн, изпълнила водеща роля в
Коментари Харесай

Едва на 32 години почина обичана актриса

Южноафриканската актриса и модел Чарлби Дийн, изпълнила водеща роля в отличения тази година в Кан за най-хубав филм " Триъгълник на тъгата ", умря на 32 години.

Дийн е издъхнала в болница в Ню Йорк след ненадейно ненадейно заболяване, споделиха нейни представители.

 
Тя е родена в Кейптаун, РЮА. Става модел още като 6-годишно дете и в идващите години постоянно е на стилния подиум и на корици на фешън списания. През 2009 година оцелява в тежък пътен случай.

Дебютира в киното през 2010 година в " Малек ", в който взе участие и английския комедиант Джон Клийз. Дийн се снима и в продължението на кино лентата през 2013 година Участвала е в още няколко игрални кино лентата и в ефирен сериал.

В  " Триъгълник на тъгата ", първият англоезичен филм на шведския режисьор Рубен Йостлунд, Дийн играе ролята на Яя - модел и инфлуенсър, която се насочва с колегата си Карл, също модел, на първокласен круиз за богаташи. В облика на капитана на круизния транспортен съд е Уди Харелсън. През май филмът бе почетен със  " Златна палма " на кинофестивала в Кан и през октомври ще бъде показан в кината в Съединени американски щати и Европа, съобщи Българска телеграфна агенция. 

На фестивала в Кан, преди филмът да завоюва огромната премия, Дийн сподели пред Асошиейтед прес: " Чувствам се, като че ли към този момент съм спечелила. Вече съм в Кан с кино лентата. Толкова е необикновено. За мен това е черешката на тортата ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР