Южноафриканска компания с името SVI Engineering представи своята версия на

...
Южноафриканска компания с името SVI Engineering представи своята версия на
Коментари Харесай

Превърнаха Toyota Land Cruiser в брутален брониран пикап

Южноафриканска компания с името SVI Engineering показа своята версия на известния типичен всъдеход – Toyota Land Cruiser J79. Въпреки, че надали ще забележите приликите на пръв взор, в действителност бронираната машина в действителност е основана на японския „ джип “, само че с добавена бронировка, трета ос и много изменен дизайн. Добавените стоманени панели са сертифицирани с равнище на отбрана BR6, което няма проблем да понесе оръжия от калибъра на „ Калашник “, само че при предпочитание клиентите могат да изберат и отбрана от равнище BR7, където детонациите на гранати също няма да бъдат проблем.



От SVI са добавили трета ос, която да подкрепи разпределянето на тежестта и опциите отвън пътя, а също по този начин са подменили цялото окачване. Задните дискови спирачки също са нови, както и стабилизиращите щанги начело и откъм гърба.



Двигателят е 4.5-литров дизелов V8, който въпреки да не може да се похвали с огромна мощ, може умерено да 5.5-те тона, които тежи машината с цялото си съоръжение. То включва специфична система, която локализира противников дронове и ги смъква, а по-късно те могат да бъдат взети с кросов мотор, който е закачен в задната част на пикапа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР