Южният военен окръг на (ЮВО) връща в местата за постоянно

...
Южният военен окръг на (ЮВО) връща в местата за постоянно
Коментари Харесай

Русия прибира в казармите над 10 000 войници от границата с Украйна

Южният боен окръг на (ЮВО) връща в местата за непрекъснато предназначение над 10 хиляди военнослужещи, които се били на обучение в продължение на месец, оповестява организация " Интерсфакс ".

" Във войските на Южния боен окръг завърши стадият на бойно координиране на отряди, екипажи в мотострелкови формирования, военни елементи на бойното въоръжение и специфични елементи. Повече от 10 хиляди военнослужещи в състава на поделенията се връщат към пунктове за непрекъсната дислокация от територията на общовойсковите полигони ", оповестяват от регионалната пресслужба, предава БГНЕС.

Според отчета занятията са се провеждали на общовойскови полигони в Астраханска, Волгоградска и Ростовска области, в Крим, Ставропол и Краснодарски край, републиките на Северен Кавказ, както и на полигоните на съветските военни бази в Абхазия, Армения и Южна Осетия.
свързани новини3090на 23.12.2021
" В рамките на един месец батальонните тактически групи и тактическите групи от бойните родове на всички формирования и военни елементи на Южния боен окръг минаха полева подготовка на ротационен принцип по модулна система ", оповестяват от ЮВО.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР